Activiteiten

Wageningen Campus is een levendig ecosysteem waar innovatieve ideeën tot bloei komen wanneer we onze kennis delen. We moedigen studenten, ondernemers, wetenschappers en andere professionals aan om elkaar te ontmoeten en inspireren. Op Wageningen Campus is elke dag iets nieuws te leren of ervaren, dus kom naar onze campus en ervaar het zelf!

Campus Connect

Wageningen Campus Connect stimuleert kennisuitwisseling tussen professionals. Iedereen is welkom: van onderwijsinstellingen en onderzoeksinstituten tot grote bedrijven en start-ups. Bent u een ondernemende professional op het gebied van agrofood of gezonde leefomgevingen? Wilt u kennis met anderen uitwisselen? Bent u nieuwsgierig naar de ontwikkelingen van morgen en laat u zich graag inspireren door collega-professionals? Meld u dan aan voor het volgende Campus Connect Cafe.

Meer informatie

  • Wetenschappers bieden een kijkje in de toekomst
  • Mensen uit de bedrijfswereld vertellen over de huidige trends en ontwikkelingen
  • Start-ups stellen zich voor
  • Ontmoet inspirerende collega-professionals
  • Profiteer van de sponsormogelijkheden die Wageningen Campus biedt

Organiseer uw eigen activiteit

Wilt u iets delen? Wageningen Campus biedt verschillende mogelijkheden voor het organiseren van activiteiten op de campus. Dialogue Centre Omnia en ontmoetingscentrum Impulse bieden ruimte voor evenementen variƫrend van vergaderingen of lezingen tot grootschalige symposia. Neem contact met ons op om uw activiteit te orgsaniseren.

Dialogue Centre Omnia

Meeting Centre Impulse