Activiteit

Save the date: Wageningen Impact Catalyst Expo

De Wageningen Impact Catalyst Expo op woensdag 28 augustus wordt georganiseerd voor alle impactmakers en verantwoordelijke changemakers. Deze expo, georganiseerd door Wageningen University & Research (WUR) en ondersteund door University Fund Wageningen, laat de impact van ondernemerschap van WUR en haar partners zien.

Organisator Wageningen University & Research
Datum

wo 28 augustus 2024 13:00 tot 18:00

Duur including closing drinks & bites.
Locatie Innovation & Incubation Center Wageningen, Bronland 10, 6708 WH Wageningen.

Tijdens dit evenement is het mogelijk om de innovatieve oplossingen van ondernemers te ontdekken en de impact ervan te ervaren. Daarnaast kunnen bezoekers kennismaken met de ondersteuning en tools die WUR, University Fund Wageningen en partners bieden om ondernemerschap en innovatie te stimuleren. Het doel van het evenement is om iedereen die geïnteresseerd is in het maken van impact te verenigen in een collectieve missie.

Programma

Het programma begint om 13.00 uur met een opening, gevolgd door parallelsessies waar ondernemers hun verhalen en ervaringen delen en de aankondiging van het pre-incubatieprogramma zal plaatsnemen. Er zal volop gelegenheid zijn om te netwerken en ervaringen en kennis uit te wisselen, met expert hubs die open staan voor interactie en ondersteuning.

Elke (aspirant) impactmaker is welkom op dit inspirerende evenement om samen de toekomst van ondernemerschap en innovatie binnen en buiten WUR vorm te geven.

Reserveer 28 augustus alvast in je agenda. Meer informatie en een formele uitnodiging volgen nog.

image004.jpg