Contacteer ons op Wageningen Campus

Neem contact met ons op

Wilt u zich vestigen op Wageningen Campus? Wilt u een evenement organiseren? Of heeft u een andere vraag? Vul dan het onderstaand contactformulier in.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor bovenvermeld doel. Op deze verwerking is onze privacyverklaring van toepassing.
Wageningen Campus map.png

Plattegrond van Wageningen Campus

Met deze plattegrond vindt u snel de weg op Wageningen Campus. De plattegrond toont alle gebouwen met naam en nummer, als ook parkeerterreinen (inclusief laadpalen voor elektrische auto's), bushaltes en andere openbaar vervoerlocaties.
Rookvrij bordje_liggend_A3_297x420_LR.jpg

Rookvrije campus

Sinds 1 juli 2020 mag er nergens meer gerookt worden op het WUR-gedeelte van de campus, inclusief de proeflocaties Nergena en Droevendaal. Dit geldt voor iedereen: studenten, medewerkers, bezoekers en leveranciers. We kunnen ook spreken van een rookvrije campus omdat veel organisaties die op de campus gevestigd zijn ook een rookvrij-beleid hanteren, zoals FrieslandCampina, NIOO-KNAW en Unilever.

Routeplanner

Komt u met de auto of taxi? Niet alle navigatiesystemen kennen de nieuwste wegen naar Wageningen Campus. Gebruik daarom het volgende adres als bestemming: Droevendaalsesteeg 4, 6708 WB Wageningen.

Openbaar vervoer

We raden internationale bezoekers aan om bij de servicedesk op Schiphol of op het treinstation een OV-chipkaart te kopen, zodat ze snel en eenvoudig gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer. Ga naar de website van OV-chipkaart voor meer informatie over de aanschaf van een persoonlijke of anonieme OV-chipkaart.

Vanaf Schiphol vertrekt elke 30 minuten een trein naar station Ede-Wageningen. Neem de intercity richting Nijmegen en stap uit op station Ede-Wageningen. De reistijd van Schiphol naar station Ede-Wageningen bedraagt ongeveer 65 minuten.

Vanaf station Ede-Wageningen kunt u met de bus naar Wageningen Campus. Neem bijvoorbeeld lijn C3 en stap uit bij de halte Campus/Atlas. Gaat u liever met de taxi? Een rit vanaf het treinstation naar Wageningen Campus kost ongeveer 30 euro.

U kunt lijn C3 ook nemen om naar het Business & Science Park Wageningen te gaan. Stap dan uit bij de halte Science Park.

We raden aan om de app of website van 9292 OV-reisplanner te gebruiken bij het plannen van uw reis.

Parkeren

Op Wageningen Campus is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op loopafstand van de verschillende gebouwen. Bij de meeste gebouwen zijn bovendien een aantal parkeerplaatsen voor mindervaliden gereserveerd. Bekijk de kaart voor de locaties.