Ontdek Wageningen Campus

Met broedplaatsen voor jong talent, vestiging van R&D-centra van nationale en internationale organisaties en bedrijfsverzamelgebouwen voor onder andere MKB, is Wageningen Campus uitgegroeid tot een van de 10 top-campussen in Nederland. Ook internationaal staat Wageningen Campus hoog aangeschreven als kenniscentrum voor voeding, agro- en voedselproductie, gezondheidswetenschappen, biobased producten, AI en leefomgeving. De opvallende gebouwen waaronder de monolithische gebouwen van Wageningen University & Research, en de gebouwen op het nabijgelegen Business & Science Park Wageningen huisvesten talloze faciliteiten. Ontdekt zelf de Wageningen Campus!

Word rondgeleid over de campus

Studenten van Wageningen University & Research zijn opgeleid tot campustourgids en verzorgen verschillende campustours.jpg

Word rongeleid tijdens een campustour

Studenten van Wageningen University & Research zijn opgeleid tot campustourgids en verzorgen verschillende campustours.

DSC_6129-min.jpg

Doe mee met de eiwittransitie campustour

Beleef de eiwittransitie als audiotour door Wageningen Campus en ontdek meer over WUR's activiteiten rondom de eiwittransitie.

Ontdek de campus zelf

Ontdek de Campus met een tour via iPDF-min.png

Verken de campus zelf

Met de interactieve PDF ‘Ontdek Wageningen Campus’ is het mogelijk om zelf de campus te ontdekken. Maak een keuze uit de thema’s: kunst, gebouwen, duurzaamheid, natuur en ‘het verhaal achter’.

Office use 150 DPI-IMG_0044-min.jpg

Video tour

Wil je weten wat er bij verschillende organisaties en bedrijven op de campus gebeurd? Verken dan de campus via onze video tour. Kijk binnen bij de gebouwen op de campus en hoor direct van campus bewoners!