Nieuws

Interessante adviesopdrachten voor studenten?

Gepubliceerd op
8 februari 2024

Het studieonderdeel Academic Consultancy Training (ACT) van Wageningen University is op zoek naar interessante adviesopdrachten voor studenten.

Voor periode 6, 13 mei – 5 juli 2024, zijn wij op zoek naar 70 projecten. We verwachten grote aantallen studenten op het gebied van Voeding en Gezondheid, Communicatie Health & Life Sciences, Dierwetenschappen, Plantenwetenschappen en Aquacultuur en Marine Resource Management. Deze thema’s kunnen met elkaar gecombineerd worden en/of gecombineerd worden met andere thema’s. Daarom verwelkomen wij ook projecten met andere thema’s binnen het WUR domein. Master studenten van Wageningen University zullen in multidisciplinaire teams van 5 à 7 studenten werken aan een onderzoeksvraag en een academisch advies ontwikkelen. Heeft uw organisatie een geweldig idee, maar geen tijd om dit idee verder uit te werken? Society Based Education kan u helpen bij het ontwikkelen van een voorstel voor ACT.

Ideeën voor projectbeschrijvingen kunnen gemaild worden. De deadline voor het indienen van projectbeschrijvingen is vrijdag 8 maart 2024.

Meer informatie op de website

Namens het vak ACT,
Society Based Education Wageningen University