Nieuws

Gluren bij de buren op Wageningen Campus

Gepubliceerd op
6 juli 2023

In de week van 12 en 19 juni organiseerde het Wageningen Campus team in samenwerking met Aeres Hogeschool, AgroCares, FrieslandCampina, H&F Group, Hutten Catering, ISRIC (World Soil Information), Kadans Science Partner, KeyGene, NIOO-KNAW (Nederlands Instituut voor Ecologie), OSP Vermaat, Unilever, Upfield, VHL Genetics en Wageningen University & Research de tweede editie van de Wageningen Campus Expeditie. Het was dé ultieme mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij diverse organisaties op de campus.

Gedurende twee weken hebben 14 organisaties en bedrijven dagelijks hun deuren opengezet om medewerkers van deze organisaties op de Wageningen Campus te laten "gluren bij de buren"!

In totaliteit zijn er 47 rondleidingen georganiseerd voor ruim 750 bezoekers. "Ik vond het erg leuk om organisaties te bezoeken waar ik normaal nooit kom. En heel handig dat de meeste bezoeken tijdens de lunch plaats konden vinden, waardoor het makkelijk te plannen was”, aldus één van de bezoekers.

Uit de enquête die achteraf is rondgestuurd aan de bezoekers van de Wageningen Campus Expeditie, geeft 92% een goede tot zeer goede beoordeling aan de expeditie. Ruim 80% geeft aan zeer waardevolle informatie te hebben ontvangen en hetzelfde percentage zegt volgend jaar wederom deel te nemen aan een nieuwe editie van de expeditie. Kortom: een mooi resultaat!

Fotos: Circe van der Heijden