Activiteit

WDCC Meet-Up; Data Science Opleidingsbehoefte verkennen

Welke vaardigheden, kennis en denkwijze op het gebied van Data Science en AI worden er verwacht van WUR-afgestudeerden die de arbeidsmarkt betreden? Kan WUR deze behoeften realiseren binnen de bestaande masterprogramma's? Welk onderwijs moeten we aanbieden op bachelor niveau? En hoe combineer je kennis over Data Science en AI met het WUR domein?

Organisator WDCC
Datum

do 21 september 2023 17:30 tot 20:00

Locatie Impulse, gebouwnummer 115
Stippeneng 2
6708 WE Wageningen
+31 (0) 317 - 48 28 28
Zaal/kamer Speaker Corner (Hapjes en drankjes worden verzorgd)

In de context van recente WUR-ontwikkelingen op het gebied van data science educatie willen we deze vragen met elkaar en vertegenwoordigers uit het WUR-werkveld bespreken.

De discussie wordt gevolgd door de presentaties van:

  • Erwin Folmer van het Kadaster
  • Jan Willem Kruize van Rijk Zwaan
  • Leo Abrahamse van Unilever.

We nodigen jullie uit om met ons na te denken en te bespreken hoe we onze Data Science educatie verder inrichten. Meld je aan en wordt onderdeel van onze Data Science gemeenschap!

We verwelkomen graag iedere geïnteresseerde, van collega’s, studenten en van buiten onze organisatie. Wil jij, of iemand die geïnteresseerd is, deelnemen aan deze Meet-Up? Stuur dan een aanmelding naar data@wur.nl voor de bevestiging. Hapjes en drankjes worden verzorgd. Voedselallergieën of dieetwensen? Wij vernemen dit graag vooraf.

Niet langer geïnteresseerd in de uitnodigingen voor komende WDCC Meet-Up’s? Afmelden kan via data@wur.nl.

Wij kijken uit naar je komst en inbreng!

Namens Lukasz Grus

Coördinator Data Science Education