Activiteit

Ga mee op Expeditie over Wageningen Campus en Business & Science Park

In juni wordt voor de 3e keer op rij de Wageningen Campus Expeditie georganiseerd! Heb je altijd al willen weten wat voor onderzoek er bij de verschillende organisaties en bedrijven op de Wageningen Campus en het Business & Science Park Wageningen (BSPW) wordt gedaan én wil je een kijkje nemen op deze interessante locaties die normaal gesproken alleen toegankelijk zijn voor eigen medewerkers? Ga dan mee op Expeditie!

Organisator Wageningen University & Research
Datum

ma 10 juni 2024 tot do 20 juni 2024

Van maandag 10 t/m donderdag 20 juni a.s. openen diverse organisaties en bedrijven op de campus elk op één dag hun deuren tussen 12.00 – 14.00 uur.

Net als de voorgaande twee jaar zullen FrieslandCampina, Unilever, Aeres Hogeschool, Keygene, AgroCares, Upfield en het NIOO-KNAW hun deuren openstellen, maar we zijn ook blij met nieuwe enthousiaste deelnemers zoals Eurofins Agro en Water IQ. Ook kun je een aantal onderdelen van WUR bezoeken waar je anders wellicht niet mee in aanraking komt zoals het WANDER XR Experience Lab, UNLOCK Infrastructure for Microbiome Research en het vernieuwde AlgaePARC 2.0.

Het worden twee weken vol inspiratie en dat allemaal op onze campus. Een unieke kans om de Wageningen Campus écht te beleven en kennis te maken met andere partijen die hier gevestigd zijn.

Tot slot: op de laatste dag van de Expeditie, donderdag 20 juni, is er ’s middags en ‘s avonds een spetterend feest: Wageningen Campus Summervibes. Mis het niet!