Activiteit

Finale Nature-based Future Challenge

In november startten 726 studenten van 147 universiteiten wereldwijd de Nature-based Future Challenge en ontwikkelden een baanbrekende visie voor Bangladesh in 2120. 11 juni vechten de finalisten voor de overwinning.

Organisator WUR Student Challenges
Datum

di 11 juni 2024 13:00 tot 16:30

Locatie Omnia, gebouwnummer 105
Hoge Steeg 2
6708 PH Wageningen
+31 (0)317 - 484 500

Na twee mijlpaalrapporten en verschillende trainingen zitten er nog 11 teams de competitie. Zij bereiden zich nu voor op de Nature-based Future Challenge Jury op 11 juni tijdens de Grand Finals.

The finalisten reizen van over de hele wereld om de jury te ontmoeten in de Dragon’s Den. De jury, bestaand Cora van Oosten (CIFOR-ICRAF), Farhana Ahmed (CEGIS), Haseeb Mohammed Irfanullah (independent consultant), Selim Reza (Solidaridad), John Reich (Foundation for Food and Agriculture Research) and Tim van Hattum (Wageningen University and Research), beoordeelt de projecten door het lezen van de plannen en op basis van ontmoetingen met de deelnemers.

Duik in een klimaat-positieve toekomst voor een van de meest dynamische regio's ter wereld

Het middaggedeelte van de Grand Finals is open voor het grote publiek en is het perfecte moment om te netwerken en je te verwonderen!

Op de Networking Market, tijdens de lunchtijd, zullen studententeams zichzelf presenteren. Een perfecte gelegenheid om de teams, hun coaches, de partners en gelijkgestemden te ontmoeten.

Sluit aan bij de opwindende Award Ceremony, natuurlijk voor de strijd om de eerste prijs en voor twee invloedrijke sprekers. Verbreed je horizon met de voordracht van zijne eminentie M. Riaz Hamidullah en Tim van Hattum over een visionaire toekomst.

Geïntrigeerd? Registreer je om fysiek deel te nemen aan het evenement (of online).

Datum: 11 Juni
Locatie: Omnia Dialogue Center, Wageningen Campus

Programma

13:00 - 14:00 Netwerkmarkt
14:30 - 16:30 Prijsuitreiking
16:30 - 17:30 Borrel

Over WUR Student Challenges

WUR Student Challenges organiseert wereldwijd studentenwedstrijden voor studenten namens Wageningen University & Research met als doel studenten en promovendi in staat te stellen te onderzoeken, te creëren en te groeien voor een betere toekomst. We proberen dit te bereiken door het creëren van een ruimte om te leren, samen te werken, out of the box te denken en te netwerken door het organiseren van studentencompetities en het bieden van exposure, evenementen, trainingen, financiële ondersteuning, coaching en werkruimte aan studententeams.

Deze challenge wordt mede mogelijk gemaakt door University Fund Wageningen, Wageningen Ambassadors en Wageningen Biodiversity initiative.

Come meet the winning teams of the Nature-based Future Challenge!

Lees verder: