Startups

Wageningen Campus is een broedplaats van nieuwe ideeën en initiatieven op het gebied van Food & Agrotechnologie. Ondernemers worden gefaciliteerd met flexibele huisvestingsmogelijkheden (in bijvoorbeeld Plus Ultra), begeleiding, coaching en pre-seed capital.

Verschillende incubatormogelijkheden en acceleratorprogramma’s worden door onderstaande organisaties aangeboden.

01 Logo StartLife_rgb_withTagline.jpg

StartLife

Dé accelerator voor food- en agritech-startups; versnellen en ondersteunen naar een duurzaam voedselsysteem.

De wereldwijde uitdagingen op het gebied van voedselvoorziening van morgen vragen om een radicale benadering van innovatie in de voedings- en landbouwsector. Vanwege hun innovatief vermogen gelooft StartLife dat startups de drijvende kracht zijn achter de voedsel- en agtech-innovaties die nodig zijn om in de toekomst aan de wereldwijde voedselvraag te voldoen. StartLife stelt oprichters in staat om Foodtech & Agtech startups te bouwen en te laten groeien met blijvende impact. Sinds 2010 heeft StartLife 300+ startups gebouwd, ondersteund en gefinancierd, door baanbrekende technologieën op het gebied van voedsel en landbouw te stimuleren en blijvende impact te creëren.

Ze doen dit door een bloeiende gemeenschap te hosten. Het ontwikkelen van ondernemerscompetenties, het aanbieden van intensieve mentoringstrajecten en het verstrekken van pre-seed financiering en toegang tot vervolgkapitaal

StartLife werkt intensief samen met het bedrijfsleven, kennisinstellingen, overheidsorganisaties, investeerders en anderen die de oprichting en groei van agrifoodtech startups ondersteunen.

Website Startlife

StartHub logo web trans_200.png

StartHub Wageningen

StartHub Wageningen is de startup incubator en educator voor studenten, PhD's en pas afgestudeerden van Wageningen University & Research. Centraal staat het ontwikkelen van ondernemerscompetenties van studenten en studentondernemers. StartHub Wageningen biedt interactieve workshops, financiering, huisvesting, coaching door experts en een netwerk met alle professionals of peers die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Wil je een eigen bedrijf starten of ben je geïnteresseerd in ondernemerschap? Volg de StartHub Wageningen Facebook-pagina en blijf op de hoogte.

Website StartHub

Tournois dynamic innovations bv

TDI richt zich op het opzetten van kennisintensieve bedrijven in o.a. de agrotechnologie, de voedingsmiddelenindustrie en de medische sector. Dit doet zij door goede ideeën uit te werken tot hightech start-up bedrijven. Alleen of in samenwerking met derden.

Website Tournois dynamic innovations bv