Startups

Wageningen Campus is een broedplaats van nieuwe ideeën en initiatieven op het gebied van Food & Agrotechnologie. Ondernemers worden gefaciliteerd met flexibele huisvestingsmogelijkheden (in bijvoorbeeld Plus Ultra), begeleiding, coaching en pre-seed capital.

Verschillende incubatormogelijkheden en acceleratorprogramma’s worden door onderstaande organisaties aangeboden.

startlifeRGB_200.jpg

StartLife

StartLife is hét loket voor startende ondernemers in de sector Food en Agro. StartLife is opgericht om kansen en werk te creëren en bij te dragen aan de ontwikkeling en toepassing van duurzame technologische innovaties.

StartLife biedt laagdrempelige pre-seed leningen voor de opzet en ontwikkeling van een nieuw op te richten bedrijf. Met een haalbaarheidsonderzoek helpt StartLife bij een realistische beeldvorming van de mogelijkheden voor starters.

Daarnaast levert StartLife een compleet aanbod van onderwijsactiviteiten, netwerkcontacten, coaching en actieve ondersteuning van starters én hebben we een actief netwerk van experts.

De afgelopen jaren heeft StartLife meer dan 120 startups met een idee voor - of een bijdrage aan - een technologische innovatie ondersteund en gefinancierd. Wil jij meer weten over of StartLife jou kan helpen met de opstart van jouw bedrijf? Kijk dan op de website of neem contact op via info@start-life.nl.

  Een aantal van de ondernemingen die StartLife support ontvingen

  Website Startlife

  StartHub logo web trans_200.png

  StartHub Wageningen

  In 2014 heeft StartLife StartHub Wageningen geopend, een community en incubator voor studenten en recent afgestudeerden. StartHub Wageningen is een plek voor bachelor, master en PhD studenten en net afgestudeerden met een ‘entrepreneurial-mind’ op Wageningen Campus.

  StartHub Wageningen organiseert interactieve workshops, financiering, huisvesting, coaching door experts en een netwerk met alle professionals die je nodig hebt om je business idee te laten groeien.

  Wil je je eigen bedrijf starten of ben je geïnteresseerd in het ondernemerschap? Volg StartHub Wageningen op Facebook en blijf zo op de hoogte van alle activiteiten. Of kom een keer langs: StartHub Wageningen is doordeweeks open van 9-5 uur.

  Meer weten? Bezoek de StartHub Wageningen website voor meer informatie.

  StartHub website

  StartHub op Facebook

  Tournois dynamic innovations bv

  Tournois dynamic innovations bv

  Meer weten? Bezoek de website voor meer informatie en contactgegevens.

  Website Tournois dynamic innovations bv

  <L CODE="C16">Dutch Sprouts</L>

  Dutch Sprouts

  Meer weten? Bezoek de website voor meer informatie en contactgegevens.

  Website Dutch Sprouts