Contact

E-mailadres: info@wageningencampus.nl
Telefoonnummer: +31 (0)317-488 555

Routebeschrijving naar de campus

Openbaar vervoer

De meeste internationale bezoekers komen aan op Schiphol. Volg de borden vanuit de aankomsthal naar het treinstation: ‘naar de treinen’. Op het treinstation kunt u een treinkaartje naar Ede-Wageningen kopen in een van de gele kaartautomaten of bij de NS-servicebalie.Er is ongeveer elke 15 minuten een verbinding van Schiphol naar Ede-Wageningen. U neemt de rechtstreekse trein naar Ede-Wageningen of u neemt de intercity naar Utrecht. In Utrecht kunt u vervolgens overstappen op een trein richting Arnhem of Nijmegen. Uw eindbestemming is Ede-Wageningen. U bent 60 tot 75 minuten onderweg van Schiphol naar Ede-Wageningen.

De Valleilijn-bus, lijn 84 en 88, rijdt tussen station Ede-Wageningen en het busstation in Wageningen en gaat via Wageningen Campus. In de spits is er elke tien minuten een bus, buiten de spits elk kwartier en in de late uren een halfuursdienst. Kijk voor meer informatie over actuele vertrektijden en aankomsttijden op www.valleilijn.nl.

  • Bus lijn 84. Vanaf station Ede-Wageningen kunt u lijn 84 (Syntus bus/ Valleilijn) naar Wageningen over de Campus nemen. Die vertrekt iedere 15 minuten. Uitstappen bij ‘Campus/Atlas’ of midden op de campus bij de halte ‘Forum’. Ook halte Mondriaanlaan is een optie (bijv voor Vitea). Lijn 84 gaat niet op zaterdag en zondag.
  • Bus lijn 88. Vanaf station Ede-Wageningen kunt u ook lijn 88 (Syntus-bus/ Valleilijn) naar Wageningen nemen. Die vertrekt iedere 15 minuten. Uitstappen bij ‘Droevendaalsesteeg/Campus’ voor de hoofdingang van Wageningen Campus. U kunt ook uitstappen bij halte Hoevestein (bijv voor de Leeuwenborch) of Halte Bornsesteeg (bijv voor Bongerd/Nexus/etc).

Vanuit Tiel rijdt Arriva tijdens de ochtend- en avondspits met buslijnen 44 en 45 over Wageningen Campus. Kijk voor meer informatie over actuele vertrektijden en aankomsttijden op www.arriva.nl.

  • Bus lijn 44. Vanuit Tiel-Maurik-Kesteren-Wageningen stopt lijn 44 in de ochtendspits twee keer op de campus (8.26 en 9.26 uur). In de avondspits vertrekt de bus drie keer vanaf de campus (15.26, 16.26 en 17.26 uur).
  • Bus lijn 45. Vanuit Tiel-Ochten-Kesteren-Wageningen stopt lijn 45 in de ochtendspits twee keer op de campus (7.56 en 8.56 uur) en in de avondspits vertrekt de bus vier keer vanaf de campus (14.56, 15.56, 16.56 en 17.56 uur). 

Met de auto

  • Vanuit Utrecht of Arnhem Komt u vanaf Utrecht of Arnhem over de A12, neem dan afslag 24 en volg de weg richting Wageningen (N781) tot u bij de rotonde bent. Als u rechtsaf slaat dan rijdt u de campus op.
  • Vanuit Rhenen Vanaf Rhenen volgt u de rondweg om het centrum van Wageningen heen. Bij het laatste stoplicht in Wageningen slaat u linksaf richting de A12. Op de eerste rotonde rijdt u linksaf de campus op.
  • Vanaf de A50 Vanaf de A50 neemt u afslag 19 bij Renkum richting Wageningen (N225). Bij het eerste stoplicht in Wageningen gaat u rechtsaf richting de A12. U volgt de weg tot de derde rotonde. Daar gaat u linksaf de campus op.

Routeplanner

Gebruikt u een routeplanner? Voer dan Droevendaalsesteeg in als bestemming.

Vind uw weg op de campus

Om het juiste gebouw te vinden op de campus vindt u hier een plattegrond waarop u alle gebouwen op de campus kunt vinden.Parkeren is mogelijk op vier plaatsen op de campus. Raadpleeg deze plattegrond voor de dichtstbijzijnde parkeerplaats bij uw bestemming.

Wageningen Campus-app

Er is een Wageningen Campus-app beschikbaar voor Android en IPhone. Deze app is bedoeld voor bezoekers en studenten die snel hun weg op de campus willen vinden. De app bevat tevens contactinformatie van Wageningen University & Research-medewerkers en informatie over gebouwen.

Locatie Business & Science Park

Agro Business Park 6708 Wageningen

Met de Auto: Komt u vanaf Utrecht of Arnhem over de A12, neem dan afslag 24 en volg  de weg richting Wageningen (N781). In Wageningen 1e verkeerslicht rechtsaf. Op de Nijenoord Allee rijdt u rechtdoor. Bij het 3e verkeerslicht rechtdoor: U rijdt nu het Business en Sciencepark op.

Plattegrond van Business & Sciencepark          


Vestigingsmogelijkheden

Voor algemene informatie over de verschillende vestigingsmogelijkheden op Wageningen Campus kunt u contact opnemen met Petra Caessens (Manager Campusontwikkeling Wageningen Campus). Afhankelijk van uw vraag wordt u vervolgens in contact gebracht met de juiste personen. Voor meer specifieke informatie over de verschillende vestigingsmogelijkheden op Wageningen Campus kunt u contact opnemen met onderstaande contacten.

Voor het realiseren van een eigen gebouw:

  • Locatie Wageningen Campus: Eise Ebbelink, Wageningen University & Research vastgoed
  • Locatie Business & Science park: J. Lasschuit

Voor vestigingsmogelijkheden in een van de bedrijfsverzamelgebouwen:

Voor starters en spin-offs:

  • StartLife of StartHub (voor student-starters)