News

Ontspannen genieten tijdens de Summerbuzz in Impulse en Omnia

Published on
July 12, 2022

Gedurende de zomermaanden worden er in het kader van SummerBuzz in Impulse en Omnia op Wageningen Campus diverse activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten worden georganiseerd om mensen samen te brengen die tijdens de zomer aan het werk zijn of nog bezig zijn met hun studie. Een mooie gelegenheid om met collega’s of medestudenten samen te komen in Impulse of Omnia en te genieten van lekker eten, mooie lunchconcerten of een inspirerende lezing. En niet te vergeten, er worden ook lounge borrels georganiseerd met een live DJ. Dus kom uit je strandstoel en laat je inspireren.

Elke week een andere wereldkeuken

Vanaf 11 juli tot 26 augustus kun je elke dag genieten van een andere wereldkeuken in Impulse en Omnia. Zo komen de keukens uit diverse werelddelen aan bod, van Zuid-Amerika, Afrika en Azië tot Australië en Antarctica. Hieronder vind je alle openingstijden van de cateraars gedurende de zomervakantie en de werelddelen die per week aan bod komen in Impulse en Omnia.

Impulse

Omnia

Lunchconcerten, lezingen en lounge borrels met DJ

Tussen 12 en 21 juli en tussen 16 en 25 augustus kun je in Impulse of Omnia elke dinsdag en donderdag genieten van lunchconcerten, diverse lezingen, en lounge borrels met een live DJ. De concerten variëren eveneens van muziek uit China, Afrika tot Marokko en Indonesië. In de maand augustus zijn er enkele interessante lezingen door Wieger Wamelink, over ruimtelandbouw op Mars en de Maan en over het ecologische landschap op Wageningen Campus. Wieger kan hierover zeer gepassioneerd vertellen vanuit zijn eigen ervaring en expertise in de ecologie.

Impulse

Omnia

De openingstijden van de WUR cateraars gedurende de zomer

Atlas: De kiosk is gesloten van 18 juli t/m 19 augustus.

Aurora: Alle horeca is van 2 juli t/m 31 juli gesloten. De Barista-bar is geopend van 1 aug t/m 4 september met een uitgebreider assortiment, maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00.

Forum: Het restaurant is gesloten van 4 juli t/m 4 september. Het Grand Café is op werkdagen geopend van 10.00 tot 14.00.

Impulse: Het restaurant en de koffiebar zijn de hele zomer open. De koffiebar van 9.00 tot 17.00 en het restaurant van 11.30 tot 13.30, maandag t/m vrijdag. De SummerBuzz programmering is van 11 juli tm 12 augustus: een lunchconcert op dinsdag en een lounge borrel met DJ op donderdag vanaf 16.00.

Leeuwenborch: Het restaurant is de hele zomer open op werkdagen van 10.00 tot 14.00.

Omnia: Het restaurant Faculty Club Novum in Omnia is gesloten van 11 juli t/m 12 augustus. De Summerbuzz programmering is van 15 t/m 26 aug. Het restaurant Faculty Club Novum is die periode open op ma, di, wo, en vrij van 10.00 tot 15.00 en op donderdag van 10.00 tot 19.00. Er is een lunchlezing op dinsdag en een lounge borrel met DJ op donderdag vanaf 16.00.

Orion:  Het restaurant is gesloten van 4 juli t/m 4 september. Café The Spot is gesloten van 4 juli t/m 31 juli. The Spot is open van 1 aug t/m 4 september, maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 15.00.