Nieuws
-
13 juni 2022
AlgaePARC: Op weg naar een groene en circulaire economie
- AlgaePARC is een proeffabriek van Wageningen University & Research (WUR) waar al 10 jaar technologie wordt ontwikkeld op het gebied van productie... -
13 juni 2022
Let op: Eikenprocessierups op de campus
- In verschillende eikenbomen op de campus zijn nesten van de Eikenprocessierups gesignaleerd. Er is op deze bomen een rood/wit waarschuwingslint... -
9 juni 2022
Kinderen leren over het belang van alternatieve eiwitten tijdens het Junior Science Lab
- Tijdens het Junior Science Lab 'Avontuurlijke eiwitten' leerden kinderen uit groep 6 en 7 niet alleen waarom alternatieve eiwitten belangrijk zijn... -
18 mei 2022
Campus-expeditie
- In de week van 13 en 20 juni organiseren Wageningen University & Research, Unilever, FrieslandCampina, NIOO-KNAW, Aeres Hogeschool, Kadans Science... -
4 mei 2022
WDCC: aanjager van data science op de campus
- Data science is hot, maar wat kun je er als beoefenaar, onderzoeker of docent nu precies mee? Een goede eerste stap: ga eens praten met het Wageningen... -
3 mei 2022
F&A Next: start-ups en internationale bedrijven ontmoeten elkaar op weg naar meer duurzame voedselsystemen
- Voor het eerst sinds twee jaar is F&A Next niet alleen online te bezoeken. Op 18 en 19 mei zullen honderden techbedrijven en start-ups op... -
2 mei 2022
ReShore ontwerpt oplossing op natuurlijke basis
- ReShore is een jonge startup met winstoogmerk die golfbrekertechnologie en aquacultuur combineert tot een natuurinclusieve oplossing voor marine... -
26 april 2022
Aanleg landschapstuin NL2120 op Wageningen Campus
- Vorige week is de aanleg van de landschapstuin NL2120 gestart. De tuin komt op het veld tussen Orion en Omnia. -
6 april 2022
Doe mee met de Protein Transition Campus Tour!
- Hebben we genoeg eiwitten om in 2050 de groeiende wereldbevolking te voeden? En wat ligt er dan op ons bord? Leer meer over WUR's activiteiten rondom... -
4 april 2022
WUR G.O.: op ontdekkingstocht naar het voedselsysteem van de toekomst
- Hebben we genoeg eiwitten om in 2050 de groeiende wereldbevolking te voeden? En wat ligt er dan op ons bord? Om bezoekers van de Wageningen Campus een...