Conferentie

Conferentie: Science and Technology for Meat Analogues

Tijdens deze internationale wetenschappelijke conferentie worden de nieuwste inzichten en bevindingen gepresenteerd op het gebied van vleesvervangers op basis van plantaardige ingrediënten op nano- tot macroschaal, die de structuur en sappigheid van vlees beter benaderen dan de huidige beschikbare producten.

Organisator Wageningen University & Research
Datum

wo 3 maart 2021 10:00 tot do 4 maart 2021 16:00

Locatie Online

Deze internationale conferentie verbindt de nieuwste onderzoeksresultaten met de brede expertise van het bedrijfsleven en kennisinstellingen. De interdisciplinaire conferentie biedt onderzoekers, bedrijven en andere geïnteresseerden een uitstekende gelegenheid om de potentiele oplossingen voor betere vleesvervangers te verkennen. 

De voertaal van de conferentie is Engels. Wilt u graag meer weten over de conferentie, het programma en de registratie, bekijk dan de Engelstalige pagina.

Bekijk de Engelstalige pagina