Conferentie

Conferentie: Science and Technology for Meat Analogues

Tijdens deze internationale wetenschappelijke conferentie worden de nieuwste inzichten en bevindingen gepresenteerd op het gebied van vleesvervangers op basis van plantaardige ingrediënten op nano- tot macroschaal, die de structuur en sappigheid van vlees beter benaderen dan de huidige beschikbare producten.

Organisator Wageningen University & Research
Datum

wo 3 maart 2021 10:00 tot do 4 maart 2021 16:00

Locatie Online

Deze internationale conferentie verbindt de nieuwste onderzoeksresultaten met de brede expertise van het bedrijfsleven en kennisinstellingen. De interdisciplinaire conferentie biedt onderzoekers, bedrijven en andere ge├»nteresseerden een uitstekende gelegenheid om de potentiele oplossingen voor betere vleesvervangers te verkennen. 

De voertaal van de conferentie is Engels. Wilt u graag meer weten over de conferentie, het programma en de registratie, bekijk dan de Engelstalige pagina.

Bekijk de Engelstalige pagina