Nieuws

Raad van Commissarissen Rabobank op Wageningen Campus

Gepubliceerd op
6 juli 2018

Wageningen Campus is op 6 juli de locatie voor de jaarlijkse conferentie van de Raad van Commissarissen van de Rabobank. Naast de alle commissarissen van deze bank zijn dit jaar ook voor het eerst grote internationale klanten uitgenodigd. Het totale gezelschap dat de Rabobank Conference 2018 bezoek bestaat uit zo’n 350 mensen. In de middag spreekt Louise Fresco, voorzitter Raad van Bestuur WUR, de bezoekers toe over de veranderende perspectieven in Food en Agri.

Rabo heeft voor de campus gekozen als locatie van deze jaarlijkse bijeenkomst vanwege de jarenlange relatie met WUR en vanwege hun jaarthema Food en Agri.

Wageningen ontvangt de bezoekers in Orion in de Waaierzaal. Na een plenaire sessie bezoeken de gasten in groepen diverse plaatsen op de campus zoals Phenomea, COOL, Zodiac, Unifarm, Soilmuseum, StartHub, Friesland Campina en Netherlands Plant Eco-phenotyping Centre (NPEC). Bezoekers die slecht ter been zijn worden per tuktuk over de campus vervoerd.

Om 18.30 is het officiële programma afgelopen en vertrekken de eerste gasten weer van de campus. Dit kan voor tijdelijk wat extra verkeer zorgen.


Contactpersoon: Renée Logtenberg en Sander Fransen
Foto: Erika van Gennip