Nieuws

Meld je aan voor de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20

Gepubliceerd op
17 december 2021

Ben jij of weet jij een organisatie die werkt aan circulaire innovaties? De organisatie van deze top gaat voor de tweede keer op zoek naar circulaire diensten, producten of concepten die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan beteken voor Gelderland. Het idee is dat deze top 20 van het Gelderse MKB andere ondernemers in de regio inspireert.

Meld jouw circulaire innovatie aan voor 23 december 17.00 via de website van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20. Op diezelfde site kun je zien welke innovaties al zijn aangemeld.

Een deskundige jury selecteert de beste innovaties. Via een live show wordt op 10 februari de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 bekend gemaakt.

De jury wordt gevormd door:
Geanne Van Arkel werd in 2018 benoemd tot MVO manager van het jaar.
Sebastiaan Berendse is werkzaam bij Wageningen University & Research als Corporate director Value Creation.
Roeland van Delden is CEO van Leadax - Circulaire Dakmaterialen, een van de 10 nationale iconen op het gebied van circulariteit.
Christianne van der Wal is gedeputeerde van de Provincie Gelderland en o.a. verantwoordelijk voor economie en innovatie.
Cris van Arkelen is directeur MKB bij de Rabobank.

Partners van deze editie zijn:
CIRCLES, Kiemt, VNO-NCW Midden, Living Lab Regio Foodvalley Circulair, Rabobank, Provincie Gelderland, FruitDelta Rivierenland, Natuur en Milieu Gelderland, OostNL, Koninklijke Metaalunie, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Cirkelregio Achterhoek, Cirkelstad, Saxion, Wageningen Universiteit, Cleantech Regio en The Economic Board.