Campus Connect

Campus Connect

Alle ondernemende Agri-Food professionals die werken aan innovatie, kennis delen en geïnteresseerd zijn in de markten van morgen zijn van harte welkom bij Campus Connect, hét Science & Innovatiecafé van Wageningen Campus. Ieder café heeft een inhoudelijk thema. De wetenschapper geeft inzicht in de laatste stand van zaken én een doorkijkje naar de toekomst, er is een bijdrage uit het bedrijfsleven en uiteraard zijn onze AgrioFood startups aanwezig. Aansluitend is voldoende tijd om te netwerken. Stamkroeg is Impulse, het debat- en ontmoetingscentrum op de campus.

De campus is ingericht om de ontmoeting en verbinding tussen kennisorganisaties, onderwijsinstellingen, bedrijfsleven en starters optimaal te faciliteren. Er is een grote diversiteit aan ontmoetingsplekken, zowel in de gebouwen als op het campusterrein. Daarnaast worden veel verschillende activiteiten georganiseerd die gericht zijn op kennisdeling zoals bijvoorbeeld ook bij het Science & Innovatie cafĂ©; het delen van kennis is immers net zo belangrijk als het ontwikkelen van kennis.

Programma 2018

Toekomstige onderwerpen
Donderdag 19 April Water Quality
Donderdag 21 Juni The quantified Consumer

Bent u werkzaam binnen de AgriFood business en heeft u interesse om Campus Connect te sponsoren? In samenspraak bepalen we inhoud, opzet en locatie.Ook hiervoor kunt u het formulier invullen en uw wensen kenbaar maken in het opmerkingenveld. Of mailen naar Nicolien.Pieterse@wur.nl