Activiteit

Wageningen Campus Summervibes

Met de naderende warmte van de zomer zal Wageningen Campus bruisen van de zomerse sfeer door studenten, medewerkers en andere organisaties op Wageningen Campus uit te nodigen voor een nieuw muziekevenement genaamd 'Summervibes'. Summervibes vindt plaats op donderdag 22 juni, van 15:00 uur tot 23:00 uur. De toegang is gratis.

Organisator Wageningen University & Research
Datum

do 22 juni 2023 15:00 tot 23:00

Locatie Evenemententerrein nabij Atlas

Summervibes biedt de kans om samen met je collega's en medestudenten de zomer te vieren onder het genot van livemuziek en diverse hapjes & drankjes. Vier het leven bij Summervibes en maak kennis met de diversiteit die Wageningen Campus biedt. Er wordt een geweldige festivalsfeer gecreëerd en er is een breed programma met livemuziek en Wageningse DJ’s.

Programma

  • 15.00 uur - Inloop
  • 15.15 uur - THUNK

Een coverband met Wageningse roots. Zang, keyboards, drums en heel veel blazers…. deze band gebruikt elke centimeter van het podium!

  • 17.15 uur - Kenny B

De Surinaams-Nederlandse zanger met nummers als “Parijs” en “Als je gaat”.

  • 19.00 uur - ABBA Tribute Band

Dancing Queen, Mamma Mia, Waterloo, Gimme!..... moeten we nog meer zeggen?

  • 20.45 uur - Jazzalike

Een 8-koppige studentenfeestband die eerder op de Zwarte Cross stond en bekend is op menig studentenfeest.

  • 22.00 uur - DJ's MiniCulture

Diverse namen worden bekend gemaakt.

Ga je met je afdeling?

Er is een mogelijkheid om munten en drankpakketten vooraf te bestellen. Bestelt jouw afdeling de munten voor 17 juni, dan ontvang je bij elke 5 munten een gratis kaartje voor de zweefmolen! Het Summervibes borrelarrangement is geschikt voor 4 tot 5 personen inclusief noten, olijven en nog veel meer en kost €16,-. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar summervibes@wur.nl en geef aan hoeveel munten/drankpakketten je wilt ontvangen. OP=OP.

Voorverkoop bij Forum

We willen graag een goede indicatie hebben van het aantal mensen dat Summervibes bezoekt om ons te helpen voedselverspilling tegen te gaan en jou te helpen voorkomen dat je in de rij moet staan voor munten. Daarom wordt op 19, 20 en 21 juni tussen 11.30 en 13.30 een speciaal voorverkooppunt ingericht bij Forum op de verhoging van de entreehal. Tijdens de voorverkoop krijg je bij elke 5 munten die je koopt een gratis kaartje voor de zweefmolen.

Summervibes werkt met munten voor betaling bij lokale drank- en eetkraampjes. Elke munt kost €2,25 waarvan € 0,10 naar een goed doel gaat dat zich inzet voor het behoud van het tropisch regenwoud in Costa Rica. Check hun website voor meer informatie.