Wageningen Dialogue

Het uitdagen van de status quo

Vandaag leven we in een maatschappij waarin verandering de enige constante factor is. Kritische stemmen in de samenleving helpen ons inzicht te krijgen in wat er speelt. Is er genoeg ruimte voor deze kritische stemmen om uiteindelijk verder te gaan in deze veranderende omgeving en inclusieve wereld?

Organisator Wageningen University & Research
Datum

do 1 december 2022 12:00 tot 13:30

Locatie Impulse, gebouwnummer 115

Naar aanleiding van de tentoonstelling bij Impulse de kunst van de Nar om licht te werpen op gevestigde realiteiten, zal op 1 december een Deep Democracy-sessie worden georganiseerd in Impulse: Het uitdagen van de status quo.

Het Project DARE en het D&I team van Wageningen University & Research geloven in de diversiteit van stemmen en representatie. Wat is uw visie op deze tentoonstelling en het behandelde onderwerp? Wat wordt er gezegd, wat wordt er niet gezegd? Waar wordt naar geluisterd en wat moet er gehoord worden?

Kom naar deze sessie en laat je stem horen. Wees kritisch en laat je inspireren door alle verschillende stemmen die aanwezig zijn.

We willen graag een dialoog waarin alle stemmen rond deze tentoonstelling gehoord worden, door positieve en sterk reflectieve vragen aan elkaar te stellen, te luisteren en te begrijpen.