Doe mee met de WUR G.O. Protein Transition Campus Tour!

Hebben we genoeg eiwitten om in 2050 de groeiende wereldbevolking te voeden? En wat ligt er dan op ons bord? Leer meer over WUR's activiteiten rondom de eiwittransitie met de WUR G.O. Campus Tour! Open de app, verken oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst en ontdek de campus op een bijzondere en speelse manier.

Download gratis de Engelstalige WUR G.O. app (iOS of Android) en ga op zoek naar ‘schatten’, ofwel oplossingen voor voedselvraagstukken. Tijdens het wandelen verschijnen ze op je telefoon in de vorm van groene icoontjes. Heb je ze gevangen, dan popt er een video op met een WUR-expert die een vraagt stelt over het voedselsysteem van de toekomst. Bij het juiste antwoord start er een nieuw filmpje met uitleg over de oplossing en hoe WUR hier aan werkt.

Aan bod komen de hervorming van voedselsystemen, technologische oplossingen en veranderingen in consumentengedrag. De nadruk ligt daarbij op eiwitten, want daar ligt één van de grootste uitdagingen. Om alle monden te kunnen blijven voeden, moeten we immers verschuiven naar meer plantaardige en nieuwe eiwitbronnen.
WUR_GO_store_icon.jpg

Hoe werkt het?

  1. Download de WUR G.O. app (iOS of Android) of scan de QR-code op het teken voor het Axisgebouw op de campus.
  2. Open de app voor het Axisgebouw en klik op het witte WUR-logo dat op het scherm verschijnt. Vang het groene icoontje ‘Introduction’ en bekijk de eerste video.
  3. Vang vervolgens het icoontje ‘Clue’ en bekijk het kunstwerk dat dicht bij het volgende station ligt. Wandel er naartoe op basis van deze tip of gebruik de ‘Map’ om je route te bepalen. Bij elk station maak je kennis met een WUR-expert die een quizvraag stelt. Kijk om je heen en kies het icoontje met het juiste antwoord voor een korte uitleg.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

Download de plattegrond

WUR G.O. Campus Tour

Klik op de afbeelding om de plattegrond van de volledige route te downloaden. De locaties die bij de vragen horen zijn duidelijk gemarkeerd.

Veel plezier! Neem voor vertrek onderstaande tips door voor een optimale beleving van de tour.