Activiteit

Kansen voor samenwerking en innovatie binnen het ecosysteem van Wageningen Campus

Inzicht en ervaringen delen subsidieregelingen

Organisator Wageningen Campus NL
Datum

do 17 november 2022 16:00 tot 18:30

Locatie Impulse, gebouwnummer 115

Tijdens deze middagsessie zullen ondernemers die ervaring hebben met subsidies en/of publiek private samenwerkingen hun ervaringen met ons delen. Relevante subsidieverstrekkers zijn aanwezig.

Het café van 17 November gaat dit keer over het versneld naar de markt brengen van uw innovatie en hoe we elkaar daarbij kunnen helpen, bijvoorbeeld door het starten van (gesubsidieerde) samenwerkingsprojecten binnen het Wageningen Campus ecosysteem.

Het ontwikkelen van een innovatief proces, dienst of product kost geld. Soms zijn er subsidieregelingen waar je gebruik van kunt maken. Bij steeds meer subsidies is samenwerking tussen wetenschappers, het bedrijfsleven en andere stakeholders (NGO’s, beleidsmakers, burgers) een must. Voor kennispartijen wordt het dus steeds belangrijker om samen te werken met bedrijven en andere stakeholders. En andersom is het voor bedrijven en andere organisaties heel interessant om samen op te trekken binnen dergelijke Publiek Private Samenwerkingsprojecten (PPS-en). Een win-win situatie.

Ondernemers die ervaring hebben met subsidies en/of publiek private samenwerkingen delen hun ervaringen met ons. Relevante subsidieverstrekkers zijn aanwezig en zullen deelnemen aan de ‘markt’. Na afloop van het centrale deel kunt u met hen in gesprek gaan en informatie inwinnen.

Campus Connect stimuleert contact, verbinding en kennisoverdracht tussen professionals op Wageningen Campus.