Vestigen op de campus

Wageningen Campus heeft voor bedrijven en organisaties actief in het domein van agro, food, biobased economy en gezonde leefomgeving verschillende vestigingsmogelijkheden: door mogelijkheden voor het realiseren van een eigen gebouw tot het huren van een deel van enkele kantoren in een bedrijfsverzamelgebouw.

Zo kunnen organisaties op Wageningen Campus terecht in Plus Ultra, of in één van de bedrijfsverzamelgebouwen op de locatie Business & Science Park van Wageningen Campus. Ook bestaat de mogelijkheid om op projectbasis gebruik te maken van laboratoria of technologische hal. Starters kunnen terecht in de StartHub of de incubator in Plus Ultra. Voordelen van huisvesting op Wageningen Campus zijn onder andere:

  • Vestiging midden in de Food Valley, dicht bij Wageningen University: een toonaangevende universiteit met hoge internationale rankings op het domein van landbouw, voedingswetenschappen, omgevingswetenschappen en life
    sciences.
  • De multidisciplinaire aanpak van ‘Wageningen’ is de perfecte basis voor de grote onderzoeksvragen op het gebied van duurzame wereldvoedselvoorziening, biobased economy en lifestyle en leefomgeving.
  • Door de aanwezigheid van de universiteit, van gerenommeerde contractonderzoeksinstituten en van een scala aan bedrijven en organisaties die actief zijn op het gebied van agro, food, biobased economy of gezonde leefomgeving, biedt Wageningen Campus de perfecte basis om samen te werken op zowel fundamentele als toegepaste onderzoeksprojecten.
  • Een concentratie van hoog opgeleid personeel en de aanwezigheid van veel studenten – mogelijk uw toekomstige werknemers.
  • Een zeer internationale setting, met studenten en werknemers met meer dan 100 nationaliteiten.
  • De aanwezigheid van een Expat Center voor o.a. visum gerelateerde zaken op de campus.
  • Aanwezigheid van diverse faciliteiten: van onderzoeksapparatuur, vergaderzalen, tot de bibliotheek en technologische faciliteiten.
  • Een inspirerende omgeving met volop mogelijkheid tot interactie door de organisatie van inhoudelijke of culturele evenementen of door andere ontmoetingsplekken zoals het sportcentrum.

Wageningen Campus, bestaat uit twee locaties, namelijk 1) locatie Wageningen Campus en 2) locatie Business & Science Park. Voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar interactie met de studenten en werknemers van Wageningen University & Research, regelmatig gebruik willen maken van onderzoeksfaciliteiten van Wageningen University & Research, of als starter op zoek zijn naar begeleiding van StartLife, is de locatie Wageningen Campus de meest logische keuze. Indien de wens bestaat voor een meer zakelijke omgeving, dan ligt de locatie Business & Science Park voor de hand.