Talencentrum

Wageningen in’to Languages is het talencentrum van Wageningen University & Research. Wilt u een nieuwe taal leren, een taal vloeiender leren spreken of uw communicatieve vaardigheden aanscherpen? Met Wageningen in’to Languages brengt u uw kennis en kunde snel en effectief naar een hoger niveau. U kunt er onder meer terecht voor taaltrainingen in 19 talen, vertaal en- redactiewerk en het testen van uw taalvaardigheid.

Klanten

Klanten zijn studenten en medewerkers van Wageningen University & Research en professionals van profit- en non-profit-organisaties uit onder andere de regio Food Valley.

Taaltrainingen

Groepscursussen

U kunt een taalcursus volgen in onder meer het Engels, Frans, Spaans en Nederlands voor anderstaligen. De groepscursussen worden op diverse niveaus aangeboden (variërend van CEFR-niveau A1 tot C2) en starten een aantal keer per jaar op vaste momenten.

Voor studenten en promovendi verzorgt Wageningen in’to Languages specifieke cursussen zoals English for IELTS, Academic Writing & Presenting, Scientific Writing, Writing Grant Proposals en Social Dutch.

Maatwerktrainingen

Hebt u een specifieke vraag of wens? Wageningen in’to Languages is sterk in het samenstellen van trainingen die perfect aansluiten bij leerdoelen, ambities en vakgebieden van individuen en/of groepen. Voorafgaand aan elke maatwerktraining vindt er een uitgebreid intakegesprek plaats en ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Intensive Language Programmes

Vijfdaagse onderdompelingscursussen waarmee u in korte tijd uw taalvaardigheid aanzienlijk verbetert. Deze trainingen worden volledig toegespitst op uw leerdoelen, beroepssituatie en niveau.

Vertaal- en redactieservice

Wageningen in’to Languages vertaalt, redigeert en schrijft teksten voor u in elke taal, ongeacht het werkveld. De vertaal- en redactieservice heeft jarenlange ervaring in de topsectoren Agri & Food en Life Sciences & Health

Website Talencentrum